De vijf beste betaalbare coverbands van Nederland

Je bent op zoek naar een goede coverband? Dan zit je hier goed! Wij vinden namelijk dat alles leuker wordt met livemuziek! Maar het aanbod is enorm en veel professionele bands vragen de hoofdprijs, dus hoe kies je de juiste band voor jouw feest? Wij helpen je graag met onze lijst van vijf fantastische, betaalbare coverbands in 2021!

1. Coverband Lynx

Een fantastisch dorpsfeest, knallen in de feesttent, een briljant studentenfeest of de beste bruiloft ooit! Deze vijf topmuzikanten verzorgen een fantastisch live-optreden op jouw feest. Met heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis. Zoek niet verder, je hebt een topband gevonden!

Deze band is niet alleen de nummer één, maar ook nog eens de meest betaalbare in deze lijst. De ultieme prijs/kwaliteit verhouding dus. Voor bandleden Jasper, Johan, Wouter, Nick en Lotte staan dan ook niet de verdiensten, maar het eigen speelplezier bovenaan! Op die manier bouwde Coverband Lynx de afgelopen jaren al een feestje op honderden podia in binnen- en buitenland.

Coverband Lynx – https://www.lynxmusic.nl/
Facebook – https://www.facebook.com/coverbandlynx/

2. Empire Coverband

Gevoelige popsongs, krachtige rocknummers en een show die er mag zijn! Dat is Empire. We zagen ze en we waren verkocht. Deze formatie met een breed repertoire biedt voor ieder wat wils en daarom zijn ze een graag geziene gast op bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals.

Niet voor niets komt deze Overijsselse formatie dus op  nummer twee binnen in onze lijst. Zoals je hierboven kunt lezen hanteren we voor dit lijstje een prijs van maximaal 1500 euro. Het moet gezegd worden dat ze daar wel heel dichtbij komen (of zelfs overheen gaan). Maar… ze zijn elke euro waard.

Empire Coverband – https://www.empirecoverband.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/empirecoverband/

3. 8-PM Dé Coverband

Als je een coverband boekt, dan wil je geen muzikanten die op de automatische piloot hun hele repertoire afwerken. En geloof ons: daar zijn er best veel van. Maar als je 8-PM boekt, zit je goed! De bandleden hebben duidelijk enorm veel plezier in het spelen en dat straalt af op het hele publiek.

De stem van de vrouwelijke zangeres mixt heerlijk met de mannelijke stemmen in de band. Daar houden we van! Kortom: boek 8-PM en je weet dat het goedkomt met je feest. Een aanrader!

8-PM Dé Coverband – http://www.8-pm.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/8PMDeCoverband/

4. 12Dance

Wat ons betreft is een coverband de ideale keus voor elk feest. Maar je hebt natuurlijk altijd twijfelaars die niet kunnen kiezen tussen een DJ en een band. Dan is 12Dance de ideale oplossing. Deze groep is namelijk allebei, voor een goede prijs!

De mogelijkheden van bands is soms beperkt, ze zijn bij hun repertoire-keuze afhankelijk van de bezetting. Maar door de aanwezigheid van een DJ is 12Dance daarin een stuk flexibeler. Kies een nummer en ze spelen het. En: de zang staat als een huis! Kleine tip van ons nog: een nieuwe, fijne, gelikte promovideo zou het helemaal afmaken.

12Dance – http://12dance.eu/
Facebook – https://www.facebook.com/12dance/

5. Coverband Bassta

Net als de nummer één in onze lijst staan de muzikanten van coverband Bassta al vele jaren op het podium. En dat is te horen. De muzikanten zijn heerlijk op elkaar ingespeeld en dat zorgt voor een strak geheel. Met de lekkere vocalen van zangeres Laura erbij, kan een avondje Bassta niet meer stuk.

Eén nadeeltje wat ons betreft. Dit is de enige band in onze lijst die niet rechtstreeks te boeken is (doe daar iets aan jongens!). Dat boeken kan nu alleen via de Entertainment Agency. Maar dat mag de pret niet drukken: met Bassta haal je een prima formatie in huis!

Coverband Bassta – http://www.bassta.nl/
Boekingenhttps://www.entertainment-agency.nl/artiesten/bassta
Facebook – https://www.facebook.com/coverbandbassta/

Ken jij een coverband die absoluut niet mag ontbreken, als we deze lijst weer gaan updaten? Mail ons!