De vijf beste betaalbare hotels in New York

Ben je nog nooit in New York geweest? Dan moet je er écht een keer naartoe! The Big Apple mag je niet missen. En waarschijnlijk wil je dat ook, anders was je niet bij dit artikel uitgekomen 😉 In die enorme stad van het Vrijheidsbeeld, Times Square, The Met en Central Park is het lastig om het juiste hotel te kiezen uit het enorme aanbod. Daarom helpen wij je op weg met deze vijf fantastische, betaalbare hotels. Graag gedaan!

1. City Rooms NYC

Zeer functionele kamers voor een prima prijs! Dat is wat je krijgt bij City Rooms NYC. En geloof ons: vooral dat laatste vind je niet op heel veel plekken in New York. Verwacht geen megagrote kamer, maar wel precies wat je nodig hebt.

De locatie is ook nog eens fijn, wij zaten dichtbij Times Square. Er is ook nog een andere vestiging van dit hotel in de wijk Soho. Bovendien is de subway om de hoek, om je vanuit hier snel door de hele stad te kunnen verplaatsen. Tot slot: de kamers zijn schoon en het personeel vriendelijk. Ook niet onbelangrijk toch?

Klik hier om City Rooms NYC nu te boeken voor de beste prijs!

2. Room Mate Grace

Amsterdam, Rotterdam, Barcelona en dus ook in New York. De Room Mate-accomodaties zijn op meerdere plekken te vinden. En de vestiging in New York is wat ons betreft superfijn. Gelegen op een toplocatie vlakbij Times Square ligt de stad aan je voeten.

De kamers zijn superschoon, mooi ingericht en goed geisoleerd. Weinig last dus van alle stadsgeluiden buiten. En ben je na een lange dag in de stad toe aan wat verkoeling? Er is een zwembad, echt waar!

Klik hier om Room Mate Grace nu te boeken voor de beste prijs!

3. Opera House Hotel

Ruimte is schaars in New York, maar bij het Opera House Hotel doen ze daar niet moeilijk over. Je krijgt hier een heerlijke, ruime kamer voor een zeer schappelijke prijs. Verder is het ook nog eens schoon Vriendelijk personeel, schone kamers en (als je dat bijboekt) een heerlijk ontbijt met lekkere koffie (een uitzondering)!

Voor die ruimte zit je dan niet in hartje centrum, maar een stuk ten noorden daarvan. Overigens wel in een buurt waar genoeg te shoppen en te eten is, maar als je naar Central Park wil is het ongeveer een uur lopen. Gelukkig zit een metrostation naast de deur en ben je er in no-time. Slimme keuze dit!

Klik hier om Opera House Hotel nu te boeken voor de beste prijs!

4. Cassa Hotel 45th Street

Nog een pareltje in deze top vijf. Het Cassa Hotel in 45th Street. Gewoon lekkere kamers, attent personeel en één van de mooiste hotelbars van New York. Over het algemeen zijn hotelbars niet onze favoriete verblijfsplaatsen, maar hier blijf je graag nog een extra drankje zitten.

Vooral buiten de vakanties om en op de iets minder populaire dagen zijn de prijzen hier goed te doen. En dan weet je zeker dat je goed zit, op een perfecte locatie midden in het centrum!

Klik hier om Cassa Hotel nu te boeken voor de beste prijs!

5. Amsterdam Court Hotel

What’s in a name? Wij Nederlanders zijn over het algemeen sneller tevreden als iets een ‘Nederlandse’ naam heeft. En dat zit hier wel snor. Maar laten we dit Amsterdam Court Hotel niet te kort doen. Eigenlijk klopt alles hier prima!

Het hotel biedt lekkere kamers op een fijne locatie. En ook nog eens betaalbaar. De hele dag kun je hier gratis een kopje koffie of thee krijgen, als je even geen zin hebt om 9 euro voor een cappuccino neer te tellen 😉 Nóg een budgettip: als gast krijg je korting in het sushirestaurant bij dit hotel.

Klik hier om Amsterdam Court Hotel nu te boeken voor de beste prijs!

Ben jij de ultieme New York-kenner en vind je dat we één bepaald hotel echt niet mogen missen in deze lijst? Laat het ons weten!